Alla som stöttar vår vision om att alla unga reumatiker ska känna livsglädje och kunna uppfylla sina drömmar och är upp till 30 år är välkomna att bli medlemmar i Unga Reumatiker.

Vi finns för dig som är barn, ungdom eller ung vuxen med reumatisk sjukdom, och för dig som är närstående. Ditt medlemskap möjliggör vår verksamhet och tillsammans blir vi en starkare röst!

 

Som medlem får du

  • Delta i vår verksamhet och på våra aktiviteter runt om i landet
  • Möjlighet att få kontakt med en stödkompis som ofta blir en vän för livet
  • Få en föreläsning för din klass eller din arbetsplats
  • Delta på en peppig engagemangshelg tillsammans med andra medlemmar
  • Få vårt informationsmaterial hemskickat helt utan kostnad
  • Vara med och engagera dig för dina och andra reumatikers rättigheter

 

Bli medlem här.

 

Länken går till Reumatikerförbundet, som administrerar medlemsregistret. Glöm inte kryssa i rutan som säger ”Ja tack, jag vill gärna kostnadsfritt även bli medlem i Unga Reumatiker”, som dyker upp när du skriver in ett personnummer i åldern 0-30 år.

Att bli medlem kostar 250 kronor per år. Är ni flera i ett hushåll som vill bli medlemmar kostar det 350 kronor per år för två personer eller 400 kronor per år för tre personer eller fler i samma hushåll.

Som medlem i Unga Reumatiker är du också medlem i Reumatikerförbundet. Det innebär att du kan ta del av deras verksamhet, att du får tidningen Reumatikervärlden, att du kan söka stipendier för rehabilitering och att du kan nyttja deras medlemsförmåner och rabatter.

Om du är över 30 år kan du bli medlem i Reumatikerförbundet. Du kan också stötta oss genom att ge en gåva till vår verksamhet eller vår forskningsfond, Unga Reumatikerfonden.