Under 2020 anordnar Unga Reumatiker återigen vårt populära ungdomsläger för våra medlemmar i åldern 14–19 år. Vi samlas för sex dagar fyllda av gemenskap, roliga aktiviteter, bland annat en heldag på Gröna Lund och massa skoj!

Lägret äger rum på Björkögården på Väddö utanför Norrtälje den 20-25 juli. Kostnad för lägret är 500 kronor och då ingår resor, boende, mat, besök på Gröna Lund och alla andra aktiviteter under lägret. Medlemskap i Unga Reumatiker krävs för att delta.

Observera att vi reserverar oss för att lägret kan komma att ställas in, med anledning av den nuvarande situationen med coronautbrottet. Vi älskar läger och vet att det för många, precis som för oss, är en av sommarens höjdpunkter. Vi hoppas kunna genomföra lägret som planerat, men kommer självklart inte att ta några risker. Vi följer noga utvecklingen och rekommendationer från ansvariga myndigheter. I det fall att lägret skulle ställas in, kommer vi självklart informera samtliga deltagare och återbetala eventuella lägeravgifter.

Anmälan är uppskjuten till och med den 18 maj.