Vi älskar läger och vet att det för många, precis som för oss, är en av årets höjdpunkter. Men eftersom vi bedömer att vi inte kan genomföra höstens läger på ett ansvarsfullt sätt, i enlighet med ansvariga myndigheters rekommendationer, har riksstyrelsen beslutat att inte arrangera några fysiska läger under 2020. Beslutet innebär att både barnlägret den 2-4 oktober och småbarnslägret den 27-29 november ställs in fysiskt.

Istället anordnar vi ett gemensamt barn- och småbarnsläger som sker digitalt, för medlemmar i åldern 0-13 år tillsammans med en närstående vuxen!

Lägret äger rum digitalt, över Zoom, söndagen den 4 oktober. Under en heldag samlas vi digitalt för gemenskap, lekar, pyssel, en föreläsning med en barnreumatolog och massa skoj och bus. Programmet är riktat till barn med reumatisk sjukdom.

Kostnad för lägret är 50 kronor per person och då ingår alla aktiviteter, pysselmaterial och fika. För att kunna delta på lägret behöver du en dator, läsplatta eller mobiltelefon med kamera och internetuppkoppling. Medlemskap i Unga Reumatiker och Reumatikerförbundet krävs för att delta, för både barn och vuxen.

Anmälan stängde måndagen den 31 augusti.