Årsmöte med Region Norr

Årsmöte med Region Norr

Region Norrs årsmöte äger rum helgen den 10-11 mars på i Luleå.

Efter ett fantastiskt år som bjöd på både stora och små uppskattade aktiviteter tänkte vi fortsätta slå på den stora trumman. Därför har vi bokat aktiviteter på nordens största nöjespark, Alcatraz, som invigde sina 10 000 kvm i december 2017. De erbjuder allt från paintball, laser game, go-kart, bowling, spa-avdelning och mycket mer, samt fyra olika restauranger.

Vi kommer att träffas lördagen den 10 mars för att kicka igång årsmötet, umgås med varandra, äta god lunch och middag samt avsluta kvällen med bastu, poolhäng och filmvisning! Under söndagen intar vi Alcatraz och inviger det nya verksamhetsåret med skratt, utmaningar och fantastiska minnen tillsammans!

Vi kommer erbjuda er reseersättning för denna aktivitet, billigaste färdsättet gäller. På plats kommer vi att dela ut blanketten som ni ska skicka in till oss senast 14 dagar efter aktiviteten, glöm inte kvittot. Er anmälan är bindande. Det betyder att om ni inte meddelar ni att ni inte kan medverka senast 48 timmar innan planerad aktivitet, kommer vi att debitera en summa på 300 kronor per person, förutsatt att ni inte kan uppvisa ett giltigt läkarintyg.

Medlemmar som är 12 år eller yngre får ta med sig EN förälder kostnadsfritt till aktiviteten. Förra året på Unga Reumatikers riksstämma beslutade vi att ändra åldern från 7-32 år till 0-32 år. Det betyder att medlemmar upp till 32 år är välkomna till våra aktiviteter.

Kontaktpersoner under helgen
Linnéa Krämer: 073-779 16 92
Henrik Cedering: 073-801 55 53

Vi vill ha er anmälan med namn, personnummer, eventuella allergier och matpreferenser, och telefonnummer till [email protected] senast den 25 februari. Och glöm inte ta med badkläder och handduk!

Hoppas vi ses!

/Region Norr