Bli vår programledare

Bli vår programledare

Vill du leda Unga Reumatikers ambassadörsprogram? Nu söker vi två programledare som ska ansvara för programmet och stötta våra ambassadörer!

Att vara programledare för Unga Reumatikers ambassadörsprogram innebär att du har ett helhetsansvar för programmet och för deltagarna. Unga Reumatikers ambassadörsprogram är uppdelat i två olika uppdrag, patientrepresentanter och stödkompisar. Som programledare har du ansvar för antingen alla patientrepresentanter eller alla stödkompisar, men du har också ett nära samarbete med programledaren som ansvarar för den andra uppdragsdelen.

 

Om uppdraget

Du ansvarar för programmet både innan, under och efter utbildningen för nya ambassadörer. Du gör ditt bästa för att planera och erbjuda ambassadörerna en rolig, lärorik och utvecklande utbildningshelg där de blir sedda, inkluderade och kan utvecklas till sin fulla potential i en trygg och inspirerande miljö. Efter utbildningen ansvarar du för att ta emot förfrågningar och fördela uppdrag till ambassadörerna.

För att få ansöka om att bli programledare, måste du också vara medlem i Unga Reumatiker och över 18 år. Du delar vår vision och värdegrund, har god kommunikationsförmåga och du får gärna ha erfarenhet av att leda eller coacha unga. Du måste också kunna delta på en digital utbildningskväll om programledarrollen den 8 mars och under hela den digitala utbildningshelgen för ambassadörer den 10-11 april.

Uppdraget som programledare sträcker sig över hela året. Programledarrollen är ideell, men arvode utgår vid utbildningstillfällen och övrig arbetstid. Här kan du läsa rollbeskrivningen för programledare.

 

Sista ansökningsdag är söndagen den 7 februari.

 

Ansökan sker via formuläret nedan. Läs noga igenom rollbeskrivningen innan du skickar in din ansökan. Urval sker genom ansökan, geografisk spridning och kort intervju via telefon. Samtliga programledare ska skicka in utdrag ur belastningsregistret.

För att bli programledare måste du kunna delta under hela utbildningshelgen för ambassadörer den 10-11 april. Du behöver också vara tillgänglig för en tre timmar lång utbildning i programledarrollen måndagen den 8 mars. Vilken tid bestäms efter sista ansökningsdag, då vi kommer att skicka ut frågan om vilka tider som passar till alla som har ansökt. Både utbildningshelgen och programledarutbildningen är digitala, vilket innebär att du inte behöver resa för att delta.

Ansök om att bli programledare här!

 

Har du några ytterligare frågor eller funderingar kan du mejla [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan!