Den 10-11 april bjuder Unga Reumatiker in alla ambassadörer, både nya och gamla, till en digital utbildningshelg. Helgen innehåller både föreläsningar och workshops om vad det innebär att vara en representant för Unga Reumatiker och är uppdelad i två olika spår, ett för stödkompisar och ett för patientrepresentanter.

Utbildningen är framtagen och planerad för att ge Unga Reumatikers ambassadörer en bra grund för att känna sig trygga i sina uppdrag. Genom föreläsningar, workshops och erfarenhetsutbyte vill vi kompetensutveckla och bygga vidare på det fantastiska engagemang som redan finns idag, och välkomna nya ambassadörer.

Vi hade såklart önskat att utbildningshelgen kunde ske fysiskt, men på grund av pandemin och Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer den istället att ske digitalt. Det innebär att alla deltar hemifrån. Du behöver ha tillgång till en dator med kamera och mikrofon, och internetuppkoppling.

Hela helgen är kostnadsfri men du behöver ändå anmäla dig. Här hittar du anmälningsformuläret till utbildningshelgen. Vi behöver ha din anmälan senast den 5 april. Efter sista anmälningsdag kommer mer information om tider, program och liknande.

Vi ses i april!