Digital filmkväll med Region Väst

Digital filmkväll med Region Väst

Unga Reumatiker Region Väst bjuder in till digital filmkväll den 19 juni!

Vi kommer träffas via Microsoft Teams den 19 juni för att ha en mysig filmstund tillsammans. Du som deltar får välja mellan två olika filmer. Den ena är ”Raya & den sista draken” (barntillåten) och den andra är ”Freaky” (15-årsgräns).

Vi samlas vid 14:50 för att kunna starta filmerna vid 15:00. Länk till Teams-samtalet skickas ut via mejl. Vi kommer också att skicka ut varsin goodiebag till alla anmälda.

Om ”Raya & den sista draken”: Raya tar med dig till fantasivärlden Kumandra, där människor och drakar levde tillsammans i harmoni för mycket länge sedan. Men när ondskan gick till attack offrade drakarna sig själva för att rädda mänskligheten. Nu, 500 år senare, har samma onda kraft återvänt. Det är upp till Raya att leta reda på den sista draken för att rädda världen.

Om ”Freaky”: En tonårstjej byter kropp med en seriemördare. De vaknar upp i varandras kroppar och Millie har nu 24 timmar på sig att bryta förbannelsen innan hon blir fast i kroppen av en galen medelålders man.

Sista anmälningsdag är onsdagen den 9 juni. Du skickar din anmälan till [email protected] och anger för- och efternamn, personnummer, telefonnummer, adress, mejladress och vilken film du vill se. I anmälan skriver du också om det är något annat vi bör veta eller om du har några frågor.

Hoppas vi ses!
/Region Väst