Kommande aktiviteter

  • 9 mars – Årsmöte med Unga Reumatiker Region Öst i Stockholm
  • 16 mars – Årsmöte med Unga Reumatiker Region Norr i Umeå
  • 23 mars – Årsmöte med Unga Reumatiker Region Syd i Lund
  • 6-7 april – Utbildningshelg med Unga Reumatiker
  • 6-9 juni – Barn- och småbarnsläger
  • 12-16 augusti – Ungdomsläger
  • 25-27 oktober – Unga Reumatikers Riksstämma
  • 1-3 november – Unga Vuxna-läger

Se kalender för anmälningsformulär och mer information.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Årsmöte med Unga Reumatiker Region Syd

mars 23

NÄR: 23 mars, kl. 10-15

VAR: Skiffervägen 20, Lund

HUR ANMÄLER JAG MIG? Genom att fylla i det här formuläret senast 16 mars, vill du vara med i nya styrelsen kan du skriva till styrelsen på Instagram eller på [email protected].

 

Hej du som är medlem i Unga Reumatiker Region Syd!

Det har blivit dags för Årsmöte 2024, där vi går igenom året som har gått samt väljer en ny styrelse. Du är hjärtligt välkommen att vara med på detta!
Vi bjuder på lunch och fika under dagen, samt ersätter din resekostnad (mot uppvisande av kvitto). Mer detaljerad information skickar vi ut till dig som anmäler dig ca 1-2 veckor innan årsmötet. Anmäl dig senast lördag 16 mars.

Häng med på övernattning och spa!

I samband med årsmötet kommer vi göra en gemensam aktivitet där vi efter årsmötet åker till Stiftsgården Åkersberg i Höör för middag, spa och övernattning. Det är ett sätt att tacka av den avgående styrelsen samt en chans för nya styrelsen att lära känna varandra innan arbetet påbörjas, och för våra medlemmar att träffa varandra. Alla som deltar på årsmötet är välkomna att följa med! (Du kan såklart delta på årsmötet utan att följa med på övernattningen). Unga Reumatiker Region Syd bjuder på alla kostnader i samband med detta (mat, resor, övernattning samt spa-entré)*.

Anmäl dig till årsmöte och SPA här

Vill du engagera dig i styrelsen? 

I styrelsen är vi en grupp valda medlemmar som arbetar tillsammans för att skapa mötesplatser med målet att alla unga reumatiker ska känna livsglädje och kunna uppfylla sina drömmar. Ett sätt vi gör det på är att skapa en gemenskap där vi kan utbyta tankar och erfarenheter så ingen ska behöva känna sig ensam. Vi behöver bli fler som driver detta och engagerar sig i styrelsen! Är du nyfiken och vill veta mer? Hör gärna av dig till oss på vår Instagram (@ungareumatikerregionsyd) eller via mejlen som står nedan.

Här kan du läsa mer om vad det innebär att engagera sig i styrelsen och exempel på vilka olika roller som finns. Läs mer här.

 

Dina förslag!

Vi är en förening som finns för våra medlemmar och tar gärna in förslag från dig! Har du en idé på något vi borde göra under 2024? Ett sätt att se till att du är med och engagerar dig genom att gå med i styrelsen. Du kan även skicka oss förslag som vi kan ta ställning till. Skicka dina förslag till vår mejl som nämns nedan.

 

Riksstämman 2024

Vart annat år har Unga Reumatiker en riksstämma, det är vårt högsta beslutande organ där riksstyrelsen väljs samt sätter fokus för kommande period. Riksstämman är en chans att göra sin röst hörd kring olika frågor, samtidigt som det ger möjlighet att träffa andra engagerade medlemmar från hela Sverige. Under Årsmötet den 23 mars kommer vi utse ombud från Region Syd som ska delta på Riksstämman.

Som ombud är du med och för din röst för oss i Region Syd. Det är fritt fram för alla medlemmar att uttrycka sitt intresse att vara med och delta. Riksstämman kommer vara 25 – 27 oktober i Karlstad. Vill du vara med som ombud? Skriv till vår mejl.

 

Hör gärna av dig till oss på [email protected] med alla dina frågor, vi finns här för dig!

 

Hoppas vi ses!

Vänligen,

Unga Reumatiker Region Syd

 

*Avbokningsvillkor: Om du anmäler dig till övernattningen men inte dyker upp får du stå för hela kostnaden som blir. Sista dag för att avanmäla sig är 20/3 2024. Avanmäl genom att skicka ett mejl till [email protected].

 

Detaljer

Datum:
mars 23

Arrangör

Unga Reumatiker Region Syd
E-post:
regionsyd@ungareumatiker.se
Webbplats:
https://ungareumatiker.se/har-finns-vi/regioner/region-syd/