Hej Region Mitt!

Hej Region Mitt!

Nu finns det äntligen en region för medlemmar i Gävleborg, Dalarna, Värmland och Örebro: Unga Reumatiker Region Mitt.

Lördagen den 21 augusti hölls det första årsmötet där Region Mitt officiellt bildades. Årsmötet beslutade också om verksamhetsplan, budget och valde en regionstyrelse. Den nya styrelsen består av ordförande Natalie Singh , kassör Alice Bäckström, ledamöterna Rebecka Ottosson, Camilla Blomberg och Nikolai Konglevoll, samt ersättaren Felicia Mäkinen.

Region Mitt är nu på gång att arrangera tre digitala filmträffar. Håll utkik på hemsidan och i Region Mitts sociala medier för mer information. Har du några önskemål om vad Region Mitt ska arrangera för aktiviteter? Skicka ett mail till [email protected].

Vi hälsar alla medlemmar välkomna och ser fram emot att skapa mötesplatser! Vi hoppas kunna planera in fler aktiviteter inom en snar framtid och även föra dialog med sjukvården framöver.

/Region Mitt

 

Följ oss på Facebook och Instagram: @ungareumatikerregionmitt