Inbjudan till Unga Reumatikers digitala barn- och småbarnsläger

Inbjudan till Unga Reumatikers digitala barn- och småbarnsläger

Unga Reumatiker bjuder in alla sina medlemmar i åldern 0-13 år till vårt gemensamma barn- och småbarnsläger!

När: Söndagen den 4 oktober

Var: Zoom (digitalt)

Hur: En fullspäckad dag med roliga aktiviteter och en härlig gemenskap! Se preliminärt program nedan.

Med anledning av coronapandemin och Folkhälsomyndighetens rekommendationer, anordnar Unga Reumatiker för första gången ett gemensamt barn- och småbarnsläger digitalt. Under en heldag samlas vi digitalt för gemenskap, lekar, pyssel, en föreläsning med en barnreumatolog och massa skoj och bus. Programmet är riktat till barn med reumatisk sjukdom i åldrarna 0-13 år, tillsammans med en närstående vuxen.

Kostnad för lägret är 50 kronor per person och då ingår alla aktiviteter, pysselmaterial och fika. För att kunna delta på lägret behöver du en dator, läsplatta eller mobiltelefon med kamera och internetuppkoppling. Medlemskap i Unga Reumatiker och Reumatikerförbundet krävs för att delta, för både barn och vuxen.

Sista anmälningsdag är den 31 augusti och du anmäler dig genom att fylla i vårt anmälningsformulär. Observera att anmälan är bindande och att anmälningsavgiften inte återbetalas vid avbokning.

Kort efter sista anmälningsdag skickas bekräftelse ut till de som har fått plats på lägret tillsammans med betalningsinformation, fullständigt program och en inbjudan till lägret i Zoom. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta kansliet på [email protected].

Hoppas vi ses på barnlägret!


Preliminärt program

08.45 Logga in i Zoom
09.00 Incheckning och presentation
09.30 Sjukgymnastik/morgonyoga
10.00 Paus
10.15 Föreläsning och pyssel
11.45 Lunch
13.00 Improvisationsteater/dans
13.45 Paus
14.00 Skattjakt
14.30 Frågestund och pyssel
15.00 Utcheckning
15.30 Avslutning

Observera att aktiviteterna är preliminära och kan komma att ändras.