Kandidera till ett förtroendeuppdrag!

Kandidera till ett förtroendeuppdrag!

Inför riksstämman 18-20 november har alla medlemmar möjligheten att kandidera eller nominera till ett förtroendeuppdrag inom Unga Reumatiker!

 

Är du medlem och vill kandidera till nationella förtroendeuppdrag, exempelvis riksstyrelsen? Genom att klicka på länken här bredvid kan du nominera någon eller själv kandidera till Riksstyrelsen här! Sista dagen att skicka in nomineringar eller kandidera till något av de nationella förtroendeuppdragen är 5/9 2022.

 

Unga Reumatikers vision är att alla unga reumatiker ska känna livsglädje och kunna uppfylla sina drömmar. Vi är en demokratisk, ideell organisation som är partipolitiskt och religiöst obunden, och arbetar utifrån demokratiska, feministiska, normkritiska, antifunkofobiska och antirasistiska principer. Våra medlemmar är 0–30 år. Här kan du läsa mer om oss och vårt uppdrag.

 

För att kunna väljas till förtroendeuppdrag i Unga Reumatiker krävs giltigt medlemskap, med undantag för uppdraget som föreningsrevisor. Vi vill ha din kandidatur senast måndagen den 5 september.

 

Det är sedan Riksstämman som väljer personer till förtroendeuppdragen. Riksstämman är den 18-20 november i Viskadalen, utanför Borås och alla kandidater kommer att bjudas in. Läs mer om riksstämman här!

 

Om du har några frågor eller om du vill ha hjälp att fylla i formuläret är du välkommen att kontakta valberedningen@ungareumatiker.se.

 

Vi ser fram emot din kandidatur!

 

/Valberedningen i Unga Reumatiker