Nu bildar vi Unga Reumatiker Region Syd!

Nu bildar vi Unga Reumatiker Region Syd!

HURRA! Äntligen kommer det att finnas en Unga Reumatiker-region i södra Sverige. Kom och var med på uppstarten, på vårt första årsmöte någonsin! På mötet kan du vara med och ge förslag på framtida aktiviteter. Efteråt går vi och firar tillsammans med ett biobesök!

När: Söndagen den 25 november klockan 11:00

Var: Industrigatan 33 i Malmö, i föreningen Paraplyets lokal

Vem: Alla Unga Reumatikers medlemmar i Skåne, Kronoberg, Blekinge och Kalmar. Barn upp till 12 år får ta med en närstående vuxen gratis.

På årsmötet tar vi det officiella beslutet att bilda Unga Reumatiker Region Syd. Vi antar stadgar och väljer en styrelse till regionen. Och vi planerar vilka aktiviteter vi ska arrangera! Har du en bra idé på aktivitet? Kom till årsmötet och dela med dig av dina tankar och vad du tycker att Region Syd ska göra!

Dagen börjar klockan 11:00 med fika och årsmötet drar igång klockan 11:30.

Klockan 13:00 bjuder vi på lunch. Efter lunchen tar vi oss gemensamt till närmaste biosalong där dagen avslutas med bio klockan 15:00. Vi bjuder på både bio och popcorn!

Bor du en bit ifrån Malmö? Ingen fara, vi står för dina resekostnader till och från årsmötet. Se bara till att spara dina kvitton!

Sista anmälningsdag: den 18 november

Anmälan sker till [email protected]. Skriv ditt namn, personnummer, telefonnummer, telefonnummer till en anhörig samt om du har några allergier eller matpreferenser.

Ta chansen att både göra din röst hörd och träffa nya vänner!

Hoppas vi ses!

/Blivande Region Syd