Nytt nummer av Reumatikervärlden

Nytt nummer av Reumatikervärlden

Ett nytt nummer av Reumatikervärlden är på väg ut till er medlemmar. På våra egna sidor i tidningen berättar vi om när vi deltog som Stolt Funkis i EuroPride och hur vår sommar har sett ut. Här kan du också läsa ordförande Madeleine Beermanns ledare:

 

Fullt ös hela sommaren

Sommar är lika med lågsäsong? Inte i Unga Reumatiker. Det har varit full rulle hela juni, juli och augusti. Vi har deltagit i konferenser, politikerveckor, parader och panelsamtal på platser som Järvaveckan, FN-högkvarteret i New York, EULAR-kongressen i Amsterdam och Almedalsveckan. Vi var med som Stolt Funkis i Pride-paraden i Stockholm och Göteborg, och hade ungdomsläger och rekreationsläger för unga vuxna.

I detta har vi även haft en rekryteringsprocess för att hitta en grym organisationsutveckare. Det är en helt ny roll på Unga Reumatikers kansli. Och i september kan vi med stor glädje hälsa Hana Suzuki Ernström hjärtligt välkommen till vårt team.

Nu väntar hösten med full aktivitet och verksamhet. Valet kommer också att följas av ett omsorgsfullt arbete med de nya ministrarna för att ge dem en flygande start med Unga Reumatikers intressepolitiska program i bakfickan.

Från högsäsong till högsäsong fortsätter arbetet i Unga Reumatiker! Fullt ös och håll i gång!

Madeleine Beermann, ordförande