Nytt nummer av Reumatikervärlden

Nytt nummer av Reumatikervärlden

Årets sista nummer av Reumatikervärlden är här. Temat är motivation och hur du hittar ditt driv, med ett stort fokus på träning.  Flera personer delar sina egna berättelser om hur sjukdomen har påverkat deras liv och vad de har gjort för att hitta motivation.

På våra egna sidor berättar vi om vår Riksstämma i november, vilka som ingår i den nya styrelsen och den nya regionsindelningen som träder i kraft vid årsskiftet. Här kan du dessutom läsa ordförande Cajsa Helin Hollstrands ledare:

 

Vi ser fram emot 2021!

Tack för detta verksamhetsår! Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men det blev bra ändå. Efter att ha tvingats ställa om vår verksamhet från en dag till en annan har vi gjort det bästa vi har kunnat för att fortsätta bedriva verksamhet för er medlemmar. Det har inneburit utmaningar men också nya erfarenheter och lärdomar.

Tack för att ni har visat förståelse för att vi inte har haft möjlighet att arbeta som vanligt och att ni har deltagit på våra aktiviteter, läger och utbildningar trots att de har hållits digitalt. För oss har det varit oerhört betydelsefullt. Nu ser vi fram emot 2021 och hoppas på att vi då får möjlighet att träffas fysiskt igen!

Cajsa Helin Hollstrand, ordförande