Spring Vårruset med Stark Reumatiker

Spring Vårruset med Stark Reumatiker

Stark Reumatiker vill lyfta de positiva effekterna av rörelse. Därför har vi gått ihop med Elsa Science, Vårruset och Reumatikerförbundet – för att du ska kunna delta i Vårruset för bara 100 kronor.

Att vara stark betyder så mycket mer än ren styrka eller maxvikt på gymmet. All form av rörelse kan ses som träning, inget är för stort eller litet. Unga Reumatikers arbetsgrupp Stark Reumatiker vill visa just det och vi tror att Vårruset är ett jättebra sätt att röra på sig.

Alla är välkomna att delta, men genom samarbetet med Elsa, Reumatikerförbundet och Vårruset kan vi också erbjuda de som börjar använda Elsa-appen nu att delta för bara 100 kronor. De första 100 anmälda får dessutom en funktionströja framtagen speciellt för Vårruset 2020. Ange i anmälan vilken storlek du vill ha.

Koden för att få rabatten vid anmälan får du via Elsa-appen närmast följande fredag efter att du har laddat ned och loggat dina tre första gånger. Du behöver ha loggat minst tre gånger senast den 20 april. Använd rabattkoden och anmäl dig till det lopp som passar dig bäst av Vårrusets alla orter.

Vårruset kommer till 20 städer runt om i landet, med start i Malmö den 27 april och avslut i Östersund den 4 juni. Du kan välja mellan 5 kilometer eller 2,5 kilometer. Och det spelar såklart ingen roll om du springer eller går – alla kan delta!

Här kan du läsa mer om kampanjen och på Elsas hemsida kan du läsa mer om Elsa-appen och om samarbetet.

Hoppas vi ses!