Stöd vår verksamhet

Stöd vår verksamhet
Under Giving Tuesday 2022 startar vi på Unga Reumatiker en insamling till vår verksamhet via Target Aid.

 

Genom att skänka en gåva till vår verksamhet bidrar du till att vi kan ha läger för alla åldrar, ge medlemmar en stödkompis, ha unga patienter representerade i olika samverkansråd, utbilda engagerade medlemmar och massa mer. Vi jobbar för att sänka deltagaravgifterna för att tillgängliggöra våra läger för alla. Samtidigt ska det aldrig kosta att engagera sig i Unga Reumatiker.

Med ditt bidrag kan fler unga reumatiker delta, engagera sig, känna livsglädje och uppfylla sina drömma!

Läs mer eller skänk en gåva via länken: Låt alla unga med reumatisk sjukdom uppfylla sina drömmar! – Target Aid

 

Om Giving Tuesday

 

Givandets egen dag, Giving Tuesday, äger i år rum den 29 november – direkt efter Black Friday och Cyber Monday. Giving Tuesday startade just som en reaktion mot alla de dagar i november som handlar om shopping och konsumtion. Idag är det en global folkrörelse som sätter engagemang i centrum och uppmärksammar allt positivt som görs i samhället.

Giving Tuesday skapades 2012 med en enkel idé: en dag som uppmuntrar människor att göra gott. Idag är mer än 70 av världens länder och miljontals människor med.

”Alla kan göra något” är budskapet som får hela världen att hänga ihop.

Konceptet är enkelt. Ge en gåva eller av din tid och uppmuntra andra att göra detsamma. Tillsammans kan vi göra världen lite bättre!