Tips! Vår podcast ”Doktorn frågar”

Tips! Vår podcast ”Doktorn frågar”
Nu när hösten är här med alla fantastiska färger så vill vi passa på att tipsa om en ljus nyhet i höstmörkret.
Fokus Patient delar ut utmärkelsen ”Årets patientföreträdare” och bara för någon vecka sedan hamnade Unga Reumatiker på tredje plats i finalen.

Vi nominerades för arbetet med vår podcast ”Doktorn frågar” – podden som vänder på det klassiska konceptet “fråga doktorn” och istället låter vårdpersonal ställa frågor till våra patientrepresentanter. I den tredje säsongen är det istället studenter från olika vårdprofessioner som ställer frågorna som våra patientrepresentanter svarar på.

Vi är väldigt glada och tacksamma för det erkännandet av podcasten. Det är viktigt att det finns plattformar där patienter kan dela med sig av sina upplevelser, erfarenheter och reflektioner. Genom ”Doktorn frågar” delar patientrepresentanterna sina upplevelser och förklarar varför det är viktigt att det ska finnas tid för att prata om drömmar och mål i möten med vården.

Vi vill passa på att tacka alla er som varit med i tredje säsongen av ”Doktorn frågar”, Abbvie för ett gott samarbete och särskilt tack till alla er som lyssnat på vår podcast!  Vi vill självklart även gratulera MOD – Mer organdonation till vinsten och HOBS – Hälsa oberoende storlek till andra platsen!

Har du inte lyssnat än på podcasten eller vill lyssna på tredje säsongen igen?

Här kan du lyssna på ”Doktorn frågar”: ”Doktorn frågar” finns där Podcasts finns