Unga Reumatikers barnläger

Unga Reumatikers barnläger

Unga Reumatiker bjuder in alla sina medlemmar i åldern 7–13 år samt en närstående vuxen per familj till vårt populära barnläger!

NÄR: DEN 5–7 OKTOBER 2018

VAR: TOLLARE FOLKHÖGSKOLA UTANFÖR STOCKHOLM

ÄNTLIGEN är det dags för barnläger! Vi samlas under tre dagar för en helg med gemenskap, lekar, pyssel, föreläsningar med bland annat en barnreumatolog och massa skoj och bus.

Programmet är riktat till barn med reumatisk sjukdom. För att så många barn som möjligt ska få plats gäller en förälder eller annan närstående vuxen per familj, oavsett hur många barn som kommer.

Kostnad för lägret är 350 kronor per person. Då ingår resa till och från Stockholm och Tollare Folkhögskola, boende, mat och alla aktiviteter under helgen. Medlemskap i Unga Reumatiker och Reumatikerförbundet krävs för att delta, både för barn och vuxen. Anmälan är bindande.

Vi samlas på Cityterminalen i Stockholm på fredagseftermiddagen för gemensam färd till Tollare Folkhögskola med en abonnerad buss. Hemresa kommer att ske med gemensam bussfärd till Cityterminalen/Centralstationen på söndag eftermiddag och alla resor bokas av kansliet. Mer information om tider, bokning av resa samt inbetalningsuppgifter för deltagaravgiften kommer tillsammans med bekräftelse om plats på lägret.

Sista anmälningsdag är den 5 augusti och du hittar anmälningsformuläret här.

När antalet anmälda är fler än antalet platser fördelas platserna enligt följande:
1. De medlemmar som inte har deltagit på något av Unga Reumatikers tidigare läger
2. De medlemmar som stått på reservlista vid tidigare läger
3. Resterande platser lottas ut

Kort efter sista anmälningsdag skickas bekräftelse ut till de som har fått plats på lägret.

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta kansliet på [email protected].

Hoppas vi ses på barnlägret!