Unga Reumatikers rekreationsläger för unga vuxna

Unga Reumatikers rekreationsläger för unga vuxna

Unga Reumatiker bjuder in alla sina medlemmar i åldern 20–32 år till en helg där vi tillsammans fokuserar på oss själva. Vi vill med föreläsare, samtal och aktivitet ge verktyg till en bättre fysisk, psykisk, social och sexuell hälsa.

När: den 22-25 augusti

Var: Tollare Folkhögskola utanför Stockholm

Fokus under helgen kommer ligga på att se möjligheter och våga utmana sig själv. Både i grupp och enskilt kommer vi arbeta med att identifiera unika värden och drömmar, och att våga ta konkreta steg för att uppnå dessa. Vi kommer att prata om hur vi kan maximera tiden då vi mår bra genom att bryta gamla tankemönster, lära oss mer om kost och hitta nya träningsformer. Det är en helg då du står i fokus, men samtidigt får chansen att dela dina erfarenheter och lära av andra.

Vi samlas på Cityterminalen i Stockholm vid lunchtid på torsdagen för gemensam bussfärd till Tollare Folkhögskola. Hemresa kommer att ske med abonnerad buss till Stockholm på söndag eftermiddag och alla resor bokas av kansliet. Strax efter sista anmälningsdag skickas bekräftelse ut via mail till de som har kommit med på lägret.

Kostnaden för rekreationslägret är 500 kronor och då ingår resor, boende, mat och samtliga föreläsningar och aktiviteter. Deltagare måste ha betalat medlemsavgiften för 2019 i Unga Reumatiker. Anmälan är bindande.

Sista anmälningsdag är den 23 juni och du anmäler dig genom att fylla i vårt anmälningsformulär.

Lägret vänder sig främst till medlemmar med reumatisk sjukdom. När antalet anmälningar är fler än antalet möjliga deltagare, fördelas platserna enligt följande:

  1. De medlemmar som inte har deltagit på något av Unga Reumatikers tidigare läger
  2. De medlemmar som stått på reservlista vid tidigare läger
  3. Resterande platser lottas ut

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta kansliet på [email protected].

Hoppas vi ses på rekreationslägret!