Unga Reumatikers rekreationsläger för unga vuxna

Unga Reumatikers rekreationsläger för unga vuxna

Unga Reumatiker bjuder in alla sina medlemmar i åldern 20–32 år med reumatisk sjukdom till en helg där vi tillsammans fokuserar på oss själva. Vi vill med föreläsare, samtal och aktivitet ge verktyg till bättre fysisk, psykisk, social och sexuell hälsa.

NÄR: DEN 23–26 AUGUSTI 2018

VAR: SÄTRA BRUNN UTANFÖR SALA

Fokus under helgen kommer ligga på att se möjligheter och våga utmana sig själv. Både i grupp och enskilt kommer vi arbeta med att identifiera unika värden och drömmar, och att våga ta konkreta steg för att uppnå dessa. Vi kommer att prata om hur vi kan maximera tiden då vi mår bra genom att bryta gamla tankemönster, lära oss mer om kost och hitta nya träningsformer. Det är en helg då du står i fokus, men samtidigt får chansen att dela dina erfarenheter och lära av andra.

Vi samlas på Cityterminalen i Stockholm vid lunchtid på torsdagen för gemensam färd till Sätra Brunn med en abonnerad buss. Hemresa kommer att ske med gemensam bussfärd till Stockholm på söndag eftermiddag och alla resor bokas av kansliet. Personlig reseinformation, biljetter och program för helgen skickas ut tillsammans med bekräftelsemail till de som kommer att delta på lägret.

Kostnaden för rekreationslägret är 500 kronor och då ingår resor, boende, mat och samtliga föreläsningar och aktiviteter. Deltagare måste ha betalat medlemsavgiften för 2018 i Unga Reumatiker. Anmälan är bindande.

Sista anmälningsdag är den 1 juli och du hittar det digitala anmälningsformuläret här.

Lägret vänder sig främst till medlemmar med reumatisk sjukdom. Strax efter sista anmälningsdag skickas bekräftelse ut via mail till de som har kommit med på lägret.

När antalet anmälningar är fler än antalet möjliga deltagare fördelas platserna enligt följande:
1. De medlemmar som inte har deltagit på något av Unga Reumatikers nationella läger tidigare
2. De medlemmar som stått på reservlista vid tidigare nationella läger
3. Resterande platser lottas ut

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta kansliet på [email protected]

HOPPAS VI SES!