Uppmärksamma Giving Tuesday 2023

Uppmärksamma Giving Tuesday 2023

Unga Reumatiker uppmärksammar Giving Tuesday 2023

Inför Giving Tuesday 2023 startar vi på Unga Reumatiker en insamling för att fira att vi nästa år firar 30 år som organisation! Mycket har hänt de senaste 30 åren, inte allra minst när det kommer till framstegen i effektiva behandlingar för personer med reumatism. Det finns fortfarande mycket kvar som kan och behöver göras. Det är fortfarande viktigt att skapa mötesplatser för unga reumatiker, att ge ett sammanhang och ha en stark gemenskap.

 

Unga Reumatiker behövs och du kan vara med och stödja vår verksamhet.

 

Genom att skänka en gåva till vår verksamhet bidrar du till att vi kan ha läger för unga reumatiker i alla åldrar, ge medlemmar en stödkompis, ha unga patienter representerade i olika samverkansråd, utbilda engagerade medlemmar och massa mer. Om du har möjlighet swisha 30 kr till 123 451 34 79, Verksamheten Unga Reumatiker, kan du vara med och stötta Riksorganisationen Unga Reumatikers verksamhet. Med ditt bidrag kan fler unga reumatiker delta, engagera sig, känna livsglädje och uppfylla sina drömma!

 

Swisha 30 kr till 123 451 34 79 för att vara med och fira våra 30 år. Om du inte har swish kan du även betala till vår insamling på TargetAid. Läs mer eller skänk en gåva via länken: Targetaid.com/se/ngo/UngaReumatiker

 

Om Giving Tuesday

Givandets egen dag, Giving Tuesday, äger i år rum den 28 november – direkt efter Black Friday och Cyber Monday. Giving Tuesday startade som en reaktion mot alla de dagar i november som handlar om shopping och konsumtion. Idag är det en global folkrörelse som sätter engagemang i centrum och uppmärksammar allt positivt som görs i samhället.

 

Giving Tuesday skapades 2012 med en enkel idé: en dag som uppmuntrar människor att göra gott. Idag är mer än 70 av världens länder och miljontals människor med.

 

”Alla kan göra något” är budskapet som får hela världen att hänga ihop.

 

Konceptet är enkelt. Ge en gåva eller av din tid och uppmuntra andra att göra detsamma. Tillsammans kan vi göra världen lite bättre!