Välkommen Antonia!

Välkommen Antonia!
Antonia Wistbacka är Unga Reumatikers nya föreningsutvecklare! Antonia kommer att utveckla och stötta Unga Reumatikers regioner. Fokus kommer vara att skapa god kontakt och ett gott samarbete med regioner och lokala arbetsgrupper, samt att förse medlemmar med inspiration, kunskap och stöd i deras engagemang i Unga Reumatiker.

 

Det är dags för Unga Reumatikers organisationsutvecklare Hana Suzuki Ernström att gå vidare mot nya utmaningar. Antonia tar vid som föreningsutvecklare och kommer arbeta deltid. Antonia studerar just nu sin master i miljövetenskap och kommunikation och har själv erfarenhet av föreningsarbete och att leda en styrelse. Hon är också sedan tidigare programansvarig för ambassadörprogrammet Stödkompisar.

Hon beskriver sig som en glad och aktiv 27-åring som bor i Solna med sin sambo. På fritiden paddlar hon kajak, kollar Formula 1 eller lagar en spännande ny maträtt. Hon tycker mycket om hösten eftersom hon älskar att se hur färgerna ändras i naturen.

– Jag har levt med reumatisk sjukdom sedan jag var 1 år och har varit medlem i Unga Reumatiker sedan jag var barn. Nu vill jag vara med och föra Unga Reumatikers viktiga arbete framåt och bidra med min kunskap. Jag är så taggad på att träffa alla i regionsstyrelserna och se hur jag kan hjälpa till och stötta!

Ni når Antonia på [email protected]

Vi är så glad att ha Antonia hos oss och önskar Hana lycka till på sitt nya uppdrag!