Välkommen David!

Välkommen David!
David Persson är Unga Reumatikers nya administratör/kommunikatör! David kommer att ansvara för Unga Reumatikers administration och leda och utveckla förbundets kommunikation.  

 

David har lång erfarenhet av att arbeta inom det unga civilsamhället, både som förtroendevald men även som anställd. David har sin bakgrund inom Unga Örnar där han är ledare i Tensta avdelningen.  

David beskriver sig som en kreativ och energisk person som tycker om att gå runt på Järvafältet med sin hund och aldrig tackar nej till att uppleva kultur. Ni hittar David på närmsta ställe som har karaoke om han inte är ute i skogen. Han säger att han själv inte har erfarenhet av att ha reumatism men vet hur det är att bryta mot samhällets normer och att det kan ta tid innan en accepterar att det inte är fel på en utan att samhället inte har anpassats för en själv.  

–  Jag har under flera år följt arbetet som organisationen gör och är väldigt tacksam för att få vara en i teamet som arbetar för att alla Unga Reumatiker ska känna livsglädje och kunna uppfylla sina drömmar. Behovet av mötesplatser för att träffa andra barn och ungdomar med reumatism och dela med sig av sina erfarenheter är viktigt, för samhället men framförallt för den enskilde individen. Styrkan ligger i när vi kan möta andra människor som förstår, som själva vet, hälsar David. 

Vi är så glada att ha David med i teamet och ser fram emot ett spännande och roligt verksamhetsår!