Välkommen Siri!

Välkommen Siri!
Siri Klintberg är Unga Reumatikers nya generalsekreterare! Siri kommer ha det operativa ansvaret för Unga Reumatikers kansli, verksamhet, ekonomi och projekt. Fokus kommer vara att driva och utveckla Unga Reumatikers verksamhet och organisation strategiskt och långsiktigt.

 

Efter sin masterexamen i företagsekonomi började Siri jobba som kansliansvarig för en av Reumatikerförbundets lokalföreningar. Hon brinner för att alla barn och unga ska må bra och få sina rättigheter tillgodosedda, och har under flera år varit engagerad i Röda Korset Ungdomsförbund där hon idag sitter i förbundsstyrelsen.

Siri beskriver sig som en 28-årig glad och sprallig värmlänning som på fritiden tycker om att vara ute i naturen, träna och umgås med familj och vänner. Hennes favoritårstid är vintern eftersom hon älskar att åka skidor. Hon säger att hon själv inte vet hur det är att ha reumatism men vet hur det är att leva med en kronisk sjukdom som ung och hur svårt det var för henne att acceptera det.

– Jag ser verkligen fram emot att komma in i arbetet, träffa alla underbara medlemmar, förtroendevalda och anställda och hoppas att vi tillsammans kan fortsätta öka tillgängligheten till kunskap, mötesplatser och möjligheten till påverkan för alla barn och unga med reumatism, hälsar Siri.

Ni når Siri på [email protected]

Vi är så glada att ha Siri med i teamet och ser fram emot en spännande och rolig höst!