Är du vår nya generalsekreterare?

Är du vår nya generalsekreterare?
Är du en värderingsdriven organisationsutvecklare med erfarenhet från ideell sektor? Vill du använda dina ledaregenskaper i en roll som kan göra stor skillnad för unga? Brinner du för att alla unga reumatiker ska känna livsglädje och kunna uppfylla sina drömmar? Då är det dig vi söker!

Vår generalsekreterare Kim kommer att efter nästan fem år gå vidare mot nya utmaningar. Därför söker vi nu en engagerad och strukturerad ledare, som är självgående, lösningsfokuserad och bra på att motivera, till rollen som vår nya generalsekreterare!

I rollen som generalsekreterare är ditt övergripande uppdrag att förvalta, driva och utveckla Unga Reumatikers kansli, verksamhet, ekonomi och projekt. Det innebär det yttersta operativa ansvaret för Unga Reumatiker som organisation, även strategiskt och långsiktigt.

Det sker framför allt genom att ansvara för organisationens kommunikation, löpande ekonomiarbete, arbetsleda kansliets personal och förse riksstyrelsen och andra engagerade med inspiration, kunskap och stöd i deras viktiga uppdrag. Som generalsekreterare är du också en representant för organisationen externt och har i uppdrag att främja samverkan mellan Unga Reumatiker och andra organisationer och samarbetspartners.

Läs mer om tjänsten och ansök här!

Unga Reumatiker eftersträvar att vara en arbetsplats som kännetecknas av kreativitet, hjälpsamhet och arbetsglädje. Vi är måna om att skapa utrymme för gemensamma aktiviteter och att vår arbetsmiljö ska skapa möjlighet till personlig liksom organisatorisk utveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Unga Reumatikers kansli är placerat i centrala Stockholm, tillsammans med Reumatikerförbundet. Vi omfattas av kollektivavtalet för tjänstepersoner inom civilsamhället mellan Fremia och Unionen, och har utöver det ytterligare förhandlade personalförmåner som friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och ersättning för hälso- och sjukvårdsbesök och receptbelagda läkemedel upp till högkostnadsskyddet.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Amazing HR och frågor hänvisas till Aleksandra Karanovic som nås på 073-230 02 22. Sista ansökningsdag är den 31 juli. Men ansök snarast möjligt då vi rekryterar löpande!

Vi ser fram emot din ansökan!