Virtual Reality och lekland med Region Väst

Virtual Reality och lekland med Region Väst

Unga Reumatiker Region Väst bjuder in till två parallella aktiviteter den 17 november för att fånga upp alla medlemmar från 0 till 32 år. Ta chansen att umgås och lära känna andra medlemmar i organisationen!

 

VR Virtual Reality i Göteborg

Region Väst bjuder in alla medlemmar i åldrarna 13-32 till en spännande virtual reality upplevelse på VR World i Göteborg! VR-upplevelsen pågår i en timma och sedan äter vi lunch tillsammans på Göteborgs Wok på Backaplan.

Egenavgift: Gratis för medlemmar.

Program: Vi möts 10:50 utanför VR World på Herkulesgatan 1, Göteborg. För er som vill åka kollektivt med oss möts vi 10:30 vid Västtrafikkontoret på Nils Ericson terminalen.

VR-upplevelsen pågår 11:00-12:00. Efteråt äter vi lunch tillsammans på Göteborgs Wok på Backaplan.

Detta ingår: VR, lunch samt reseersättning vid billigaste färdsätt.

 

Lekland i Göteborg

Region Väst bjuder in medlemmar i alla åldrar till lekstan i Göteborg samt lunch. En förälder per familj får följa med om barnet är under 12 år.

Egenavgift: Gratis för medlemmar samt en förälder per familj om barnet är under 12.

Program: Vi möts 9:50 utanför Lekstan på Askims verkstadsväg 5, Askim. För er som vill åka kollektivt med oss möts vi 9:00 vid Västtrafikkontoret på Nils Ericson Terminalen.

Vi leker från 10:00-12:00. Efteråt äter vi lunch tillsammans.

Detta ingår: Lek två timmar, lunch samt reseersättning vid billigaste färdsätt.

 

Begränsat antal platser, först till kvarn!

 

Sista anmälningsdag: 9 november

Frågor: Har du frågor är du välkommen med dem via e-post till [email protected]. 

Anmälan: Anmälan sker via e-post till [email protected]. Uppge namn, ålder, adress, telefonnummer samt telefonnummer till en anhörig. Vi behöver även information om du är allergisk mot något, är i behov av specialkost eller behöver extra stöd eller hjälp. Anmälan är bindande, och om återbud sker efter sista anmälningsdag kommer ni debiteras 300 kronor för VR-aktiviteten.

 

Hoppas vi ses!

/Region Väst