Regionernas Årsmöten 2024

Regionernas Årsmöten 2024

I mars är det årsmöten i Unga Reumatikers fem regionföreningar. På ett årsmöte berättar styrelsen om vad som gjorts under förra året, vilka aktiviteter som genomförts och hur regionens pengar använts. Under årsmötet presenterar styrelsen också sina förslag på budget samt vilka aktiviteter som planeras genomföras under nästa år. På årsmötet väljs också styrelsen för det kommande året, styrelsen är med och planerar och genomför aktiviteter för andra unga reumatiker, så är du intresserad av att vara med, hör av dig till styrelsen i din region!

 

På årsmötet har du som medlem möjlighet att påverka vad din region ska hitta på och göra under året. Innan årsmötet kan du skicka in förslag till din regionstyrelse på vad du tycker att styrelsen ska fokusera på under 2024. Regionstyrelsen kommer skicka ut mer information om årsmötet till dig som är medlem, och du kan alltid kontakta din region om du har några frågor eller vill veta mer.

Under årsmötet träffas medlemmar och styrelsen och har möte, styrelsen brukar också planera någon aktivitet i samband med årsmötet, så håll utkik på vad din region ska hitta på!

 

SAMMANSTÄLLNING ÖVER REGIONFÖRENINGARNAS ÅRSMÖTEN:

2 mars Region Västs årsmöte, Göteborg, regionvast@ungareumatiker.se
3 mars Region Mitts årsmöte, Örebro, regionmitt@ungareumatiker.se
9 mars Region Östs årsmöte, Stockholm, regionost@ungareumatiker.se
16 mars Region Norrs årsmöte, Umeå, regionnorr@ungareumatiker.se
23 mars Region Syds årsmöte, Lund, regionsyd@ungareumatiker.se

 

VILL DU VARA MED OCH GÖRA ROLIGA AKTIVITETER FÖR ANDRA UNGA REUMATIKER?

På årsmötet kommer medlemmarna bestämma vad som ska göras under året och välja vilka som ska vara med i styrelsen. Regionens styrelse planerar aktiviteter fram tills nästa årsmöte och söker dig som vill vara med och skapa nya mötesplatser.

Det här är några saker som du får genom att vara med i din regionstyrelse:

  • Planera och genomföra aktiviteter med och för unga reumatiker
  • Vänskapsband som ofta håller livet ut
  • Kunskap och erfarenhet som kan stärka dig i arbetslivet

Är du intresserad av att vara med i nästa styrelse? Har du frågor eller vill veta mer?

Kontakta din region eller vår verksamhetsutvecklare Hedda Andreasson hedda.andreasson@ungareumatiker.se

 

UNGA REUMATIKER REGION VÄST

NÄR: 2 mars, kl. 14:00

VAR: Dalheimers Hus, Slottsskogsgatan 12 Göteborg

HUR ANMÄLER JAG MIG? Du mejlar till regionvast@ungareumatiker.se senast 28 februari. I mejlet uppger du För- och efternamn, adress, ev. allergi eller kostpreferens, om du vill vara med i styrelsen och om du vill lämna in en motion(förslag).

 

UNGA REUMATIKER REGION MITT

NÄR:  3 mars mellan ca 10.30-17.00

VAR: Örebro i Föreningarnas Hus

HUR ANMÄLER JAG MIG? Genom att fylla i det här formuläret senast 23 februari, vill du vara med i nya styrelsen fyller du i det här formuläret.

 

UNGA REUMATIKER REGION ÖST

NÄR: 9 mars, kl. 11:00

VAR: Malmgårdsvägen 63A, Stockholm

HUR ANMÄLER JAG MIG? Du mejlar till regionost@ungareumatiker.se senast 1 mars. I mejlet uppger du För- och efternamn, ev. allergi eller kostpreferens, om du vill vara med i styrelsen och om du vill lämna in en motion(förslag).

 

UNGA REUMATIKER REGION NORR

NÄR: 16 mars, kl. 10-15.30

VAR: Umeå

HUR ANMÄLER JAG MIG? Du mejlar till regionnorr@ungareumatiker.se senast 8 mars. I mejlet uppger du För- och efternamn, ditt personnummer, din adress, ev. allergi eller kostpreferens, övrig information som är viktig för oss att veta (behov av tillgänglighetsanpassningar), om du vill vara med i styrelsen och om du vill lämna in en motion(förslag).

 

UNGA REUMATIKER REGION SYD

NÄR: 23 mars, kl. 10-15

VAR: Skiffervägen 20, Lund

HUR ANMÄLER JAG MIG? Genom att fylla i det här formuläret senast 16 mars, vill du vara med i nya styrelsen kan du skriva till styrelsen på Instagram eller på regionsyd@ungareumatiker.se.