Unga Reumatikers 25-årsjubileum!

Unga Reumatikers 25-årsjubileum!

I år fyller Riksorganisationen Unga Reumatiker 25 år! Mycket har hänt sedan starten 1994 och det vill vi såklart fira med dunder och brak. Lördagen den 13 april ställer vi därför till med jubileum och bjuder in alla våra medlemmar till en helkväll med mingel, scenprogram med gäster, utdelning av Hederssköldpaddan, dans och fest! Vi håller till i festlokalen Skyddsrummet på Söder Mälarstrand i Stockholm och kvällen leds av influencern Nicole Falciani.

När: Lördagen den 13 april

Var: Skyddsrummet, Söder Mälarstrand, Stockholm

För medlemmar i Unga Reumatiker är inträdet gratis. Anmälningsformuläret för medlemmar hittar du här.

Andra intresserade som inte är medlemmar använder istället det här anmälningsformuläret. För personer som inte är medlemmar kostar inträdet 50 kronor.

Sista anmälningsdag är den 10 april.

För att medlemmar från hela landet ska kunna delta, erbjuder vi 50 medlemmar resa till och från Stockholm samt inträde till vårt 25-årsjubileum mot en egenavgift på 250 kronor. Platserna kommer att fördelas efter geografisk spridning och därefter genom lottning. Alla resor bokas sedan centralt via kansliet. För att så många medlemmar som möjligt ska kunna delta har vi tyvärr ingen möjlighet att erbjuda boende. De medlemmar som reser in behöver därför ordna med boende på egen hand. Vi kommer att undersöka om det finns medlemmar i Stockholmsområdet som eventuellt kan erbjuda boende. Medlemmar som inte tilldelas en av de 50 platserna är välkomna att själva ordna med resa till och från Stockholm. För medlemmar som själva ordnar med resa är inträdet gratis. Det gäller även medlemmar som bor i Stockholmsområdet.

Sista anmälningsdag för att få en av de 50 platserna med reseersättning var den 24 mars.

Alla åldrar är välkomna, men bra att veta är att programmet inte är specifikt anpassat för barn. Vi kommer att fortsätta 25-årsfirandet hela året, bland annat med kalas och disco på våra läger för barn.

Hoppas vi ses på vårt 25-årsjubileum!